O projektu 7 bisera

Galeb Bepo vodi vas kroz multimedijalni projekt 7 bisera. Simbioza ideje o važnosti upoznavanja najmlađe populacije s kulturnom baštinom i bogatom povijesti i ljepotom grada Kaštela svakom posjetitelju!

Projekt uključuje slikovnicu Biseri prosuti morem, informativnu web stranicu na kojoj se upravo nalazite, audio priču i ilustriranu kartu grada.

Slikovnica Biseri prosuti morem nositelj je projekta. Tiskana u dvojezičnom izdanju na hrvatskog i engleskom jeziku, kao takva predstavlja turističko edukativni proizvod koji poziva na učenje i istraživanje Kaštela.

Zamišljena je i napravljena bajkovito s naglaskom na istinitost postojanja brojnih znamenitosti. Slikovnica sadrži kartu grada Kaštela na kojoj su navedene sve lokacije spomenute u priči obuhvaćajući svih sedam Kaštela.

Ovaj Projekt podržava lokalno poduzetništvo!

Uz potporu grada Kaštela, nudimo vam edukativni, turistički i kulturni proizvod prigodan za korištenje među djecom vrtićke i školske dobi.
Slikovnica Biseri prosuti morem predstavlja idealan turistički proizvod za sve goste grada Kaštela.

Na engleskom jeziku ovo je pozivnica turistima za istraživanje Kaštela, izvorni je kaštelanski suvenir i koristan vodič primjeren svakoj dobi !